Tratament regenerant pentru piele cu cicatrici

Tratament regenerant pentru piele cu cicatrici

Pielea este organul care imbraca si protejeaza tot corpul, motiv pentru care este expusa la diverse traumatisme, accidente, arsuri ce pot provoca leziuni urmate de formarea de tesut cicatricial.

Cicatricea este semnul inestetic ramas pe piele, ce poate crea disconfort mai ales daca se afla pe anumite zone ale corpului (fata, gat, decolteu, maini) si nu poate fi ascunsa.Adevarul este ca o cicatrice nu poate fi indepartata complet, dar se poate micsora si estompa urmand tratamentul cu produsele DMS (structura membranoasa a dermei).

Etapele tratamentului:

  • Prima etapa consta in efectuarea dermoanalizei pentru a stabili parametrii tipului de piele privind cantitatea si concentratia de creme DMS si substante active pentru fiecare persoana.
  • Se incepe tratamentul cu o curatare a zonei afectate fie cu laptele de curatare sau gelul de curatare in functie de reteta emisa in urma dermoanalizei.
  • Tonifierea se face fie cu lotiunea P sau lotiunea N.Tonifierea cu lotiune se face fie prin tamponarea unei dischete demachiante pe zona afectata fie prin pulverizare.Se efectueaza apoi un peeling usor pentru a indeparta celulele moarte de la nivelul pielii si pentru a pregati pielea pentru regenerarea celulara.
  • Regenerarea se face aplicand o masca din substante active: vitamina A nanopaticule (ajuta la regenerarea celulara si la formarea de colagen); D-Panthenol (stimuleaza regenerarea si creste hidratarea pielii); si extractul de hamamelis (calmeaza zona iritata si sensibila).
  • Dupa ce masca a fost lasata sa actioneze 15 minute se face un masaj fin de 5 minute cu peria rotativa, urmat de 10 minute de ultrasunete.
  • Tratamentul se incheie aplicand o masca din modelaj de alge, ce creste umiditatea pielii, calmeaza si sustine procesu de regenerare natural al pielii.Un lucru deosebit de important este acela ca in timpul tratamentului nu este recomandata expunerea la soare.
  • Durata: 1h
  • Click aici programare online

Lasă un răspuns