MASCA ANTI-IMBATRANIRE

Masca anti-imbatranire

Pielea este primul organ pe care se observa semnele imbatranirii si ale unei sanatati precare. Este mult mai usor sa arati tanara cand pielea ta este ingrijita in mod corespunzator.

Ofera pielii tale o masca ideala antiimbatranire, creata din amestecul eficient al cremelor DMS (structura membranoasa a dermei) cu agenti activi speciali din: extract din samburi de struguri (cu efect puternic antioxidant si de protectie impotriva radicalilor de oxigen), ulei din samburi de struguri (special pentru ingrijirea tenului deshidratat), fitohormoni-lipozomi (stimuleaza sinteza colagenului si incetineste procesul de degradare al acestuia, ajutand si la regenerarea celulara), nanoparticule de vitamina E (protejeaza pielea si ajuta la formarea noilor celule si mentine nivelul hidratarii pielii), concentrat de vitamina C cu lipozomi (potenteaza efectul vitaminei E si ajuta la formarea sintezei de colagen si la regenerarea barierei de protectie a pielii).

Pentru un efect vizibil si imediat, inaintea mastii se face o curatare intensa si un peeling cu enzime pentru a facilita transmiterea de substante active in piele.

 

Lasă un răspuns